Over Dorpjesshop.nl

Hallo ik ben Gerrie, de persoon achter de webshop dorpjesshop.

Door mijn gezondheid is mijn hobby, het bouwen van grote dorpen, minder geworden. Hierdoor ben ik uitgegroeid tot een officiële webshop. Zelf ben ik al ruim 20 jaar bouwer in hart en nieren, ooit begonnen met de Kruidvat-setjes wat daarna is uitgebreid naar Lemax, Luville en Dept56. Ik ben begonnen met het verkopen van tweedehands items, die ik zelf niet meer gebruikte en/of dubbel had.

Door mijn plezier in het bouwen van dorpen heb ik in vele jaren kennis en ervaring opgedaan. Zodoende dat het niet alleen maar kerstdorpen zijn, maar nu ook kleine displays/ vignetten. Ik bouw elk seizoen wat leuks op een dienblad, waardoor mijn assortiment uitgebreid is met veel diverse decoratiematerialen.

Deze hobby is wereldwijd en kent geen grenzen.

Wilt u tips en/of inspiratie opdoen, klik dan op de Facebook-knop om op de pagina te belanden. Als het product wat u wenst in de sale-groep staat, lees dan altijd goed de beschrijving zodat u weet of er eventuele mankementen aan zijn. U koopt wat u ziet en leest. Mocht u nog vragen of suggesties hebben, neem dan contact met mij op.

Ik wens u veel plezier met het bouwen van de dorpen en zie u heel graag bij mij terug als klant.

Met vriendelijke groet,
Gerrie

Winkelwagen
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Begin met typen om producten te zien die u zoekt.
Winkel
0 artikelen Winkelwagen
Mijn account